COMGEST ECONOMISTES S.L.

Benvolgut client,

Novament us fem arribar informació d’algunes subvencions que poden ser del vostre interès

 

Subvencions gastronomia catalana

18/09/2023 s’han obert les bases reguladores per a ajuts de minimis per al foment de la gastronomia catalana.

Dins de les 6 línies que s’activaran les empreses del sector de la restauració podran acollir-se a les 2 primeres;

Línia d’ajuts 1 per a projectes cooperatius per fomentar la gastronomia tradicional catalana a través de la cooperació de diferents agents: l’objecte de l’ajuda és subvencionar projectes de cooperació entre dos o més restauradors, dirigits a la valorització de la gastronomia tradicional catalana, que incideixin en l’ús de producte de proximitat i de temporada. Subvenció de 40.000 a 60.000 €

Línia d’ajuts 2 per a projectes d’innovació en gastronomia: l’objecte de l’ajuda és subvencionar projectes de foment de l’ús de productes de proximitat. Subvenció de 40.000 €

Són subvencionables la compra o lloguer del material necessari per dur a terme el projecte, l’assessorament expert tècnic (jurídic, legal, sanitari, tècnic i econòmic), les despeses de promoció, disseny i màrqueting dels resultats, les despeses de personal que hi participa en el projecte i les despeses indirectes de personal.

 

Nota: la convocatòria per sol·licitar encara no està oberta, però ja es pot començar a estudiar si us encaixa en algun dels projectes a realitzar.

Si esteu interessats en la tramitació i compliu els requisits de les convocatòries ens ho comuniqueu el més aviat possible.

 

Restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

 

Girona, 22 de setembre de 2023

Deixa un comentari