COMGEST ECONOMISTES S.L.

Benvolgut client,

Us detallem algunes subvencions de convocatòria oberta.

SUBVENCIONS A L’AUTOOCUPACIÓ

Autoocupació de Joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil

És una subvenció de 15.120€ per sol·licitant per a la inserció de joves menors de 30 anys mitjançant l’autoocupació com a autònom persona física. Abans de la sol·licitud ha d’haver estat apuntat a l’oficina del SOC com a demandant de ocupació (DONO) , al Programa de Garantia Juvenil i donar-se d’alta com a autònom (com a mínim) un dia abans de sol·licitar aquesta subvenció.

Per sol·licitar la subvenció l’alta d’autònoms ha d’estar compresa entre l’1 de gener del 2023 i el 20 de setembre del 2023, data en què es tanca la convocatòria de la subvenció.

Ha d’estar donat d’alta com a autònom un mínim de 18 mesos i durant aquest temps NO podrà estar contractat com a persona assalariada.

 

Oberta fins el 20 de setembre del 2023 a les 15:00 h.

 

SUBVENCIONS A LA CONTRACTACIÓ (AUTÒNOMS I SLU)

Estat: Oberta (Generalitat de Catalunya)

Subvenció ‘TU+1’ per a per a primera contractació per part de persones treballadores autònomes i Societat Limitada Unipersonal (SLU)

Subvenció de 19.745 euros per contracte (amb un màxim de 3 treballadors) per finançar la contractació de persones aturades a jornada completa (o un mínim del 50% de jornada) i contracte indefinit i durada mínima de 18 mesos.

L’autònom o SLU que faci el contracte no pot tenir treballadors contractats al seu càrrec en el moment de sol·licitar l’ajuda ni tampoc durant els 6 mesos anteriors.

 

Oberta fins al 28 de setembre del 2023 a les 15:00 h.

Si esteu interessats en la tramitació i compliu els requisits de les convocatòries ens ho comuniqueu el més aviat possible.

 

Restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

 

Girona, 14 de setembre de 2023

Departament Fiscal

Deja una respuesta