QUI SOM

Lluís Riquelme i Zurita, membre del Col.legi d’Economistes de Catalunya, va fundar ComGest|economistes l’any 1.996 a Girona. Està especialitzada en l’assessorament de petites i mitjanes empreses, persones físiques, mòduls, societats civils, cooperatives, entitats sense ànim de lucre i grans empreses.La complexitat de les obligacions i normes en matèria fiscal, comptable, laboral i jurídic fan que sigui necessari oferir un servei integral d’assessoria. Per això actualment  l’equip  està format per economistes, advocats, graduats socials i titulars mercantils. L’ètica, el  rigor, la confidencialitat, la formació continuada i l’atenció personalitzada són els valors que regeixen l’equip.

 

 

EQUIP HUMÀ 

Consulta el nostre organigrama 

 

 

COL·LABORADORS

Des dels nostres inicis tenim una xarxa de col·laboradors i despatxos professionals a les demarcacions de Girona i Barcelona que s’ha anat incrementant.

Vols ser un més dels nostres col·laboradors?

Tens un despatx professional i no cobreixes totes les àrees?

T’oferim la nostra col·laboració sense franquícia, mantenint la teva identitat i adaptant-nos a les teves necessitats.

 

 

LES NOSTRES INSTAL.LACIONS

Després de 14 anys treballant al despatx de Plaça Marquès de Camps l’any 2010 ComGest|economistes va traslladar la seu a un espai de més de 200 metres quadrats del carrer Migdia. Amb el canvi podem oferir als nostres clients un entorn modern, més còmode, funcional i amb un equipament tecnològic d’última generació.

 

 

 

Copyright ©2013 ComGest economistes. Designed by Aedes

comgest economistescomgest economistescomgest economistes